OMC

Description

Glass is the star of OMC’s new premises.
A large structural façade characterises this building, whose offices, showroom and workshop have been designed with a green perspective.
The external entrance area has a cantilever roof clad in aluminium composite, with access to a large space that integrates the various functions through a glass entrance cubicle.
From the showroom to the reception, from the elliptical meeting room to the path leading to the workshop, this space is illuminated by the double-height façade, visually lightened by the red finish of the façade transoms.
On the upper floor, we installed an all-glass balustrade, the doors and the glazed internal partitions for both the offices and the conference room.
Along with the windows and doors, a fire escape, REI doors and internal doors complete the project.

 

Details